За нас

Фирма АЛДЕКС е основана през 1995 г. като търговска фирма за внос и износ на хартия и целулоза.

В изключително трудните условия на сравнително малкия по мащаби български пазар и в един бранш със силно изострена конкуренция, фирмата успява да намери своето място и да се утвърди като успешен дългогодишен доставчик на различни видове хартии и картони за полиграфията.

за нас

Мотото на фирмата е „Най-късият път до желаната хартия“. Фирмената култура се основава на ясни правила, взаимоизгодни условия, безкомпромисно отношение към качеството на предлаганите продукти и услуги, което допринася за коректните дългосрочни и приятелски взаимоотношения с нашите партньори.

Доставчиците на фирма АЛДЕКС инк са водещи производители на хартии и картони от Европа и Азия – Чехия, Финландия, Испания, Германия, Индонезия и др. Богатата гама от специфични продукти отговарят  на всички международни изисквания и стандарти и притежават съответните сертификати.

Нашите служители са високообразовани със солиден професионален опит. Всекидневно се стремят да развиват уменията си и да подобряват цялостната дейност на фирмата. АЛДЕКС инк разполага със собствена складова база. Извършва безплатни доставки в рамките на град София.

Професионализмът, коректното и лично внимание и отношение към всеки един клиент е тайната за успеха, продължаващ повече от 20 години.

ИНФОРМАЦИЯ

Начало

Общи условия

Защита на личните данни

Последвай ни във Facebook

КОНТАКТИ

"Алдекс инк" ЕООД
България
София 1528, бул. "Искърско шосе" 15


Тел.: 02/ 979 44 25, 02/ 979 44 26
Факс: 02/ 979 44 27
GSM: 0896 819 109, 0896 819 113
 
office@aldex-inc.bg
assia.lozanova@aldex-inc.bg
ruja.vasileva@aldex-inc.bg
работно време 09:00 - 17:30
(Понеделник - Петък)

 

Copyright © 2018 Aldex-inc.bg Всички права запазени!